Samenwerken?

Dat kan zo.

Gratis consult

Geïnteresseerd in een gesprekje van 20 minuten? Dan beginnen we zo.

Stap 1. Maak een vrijblijvende consult afspraak. Dat kan hier in de agenda planner https://app.acuityscheduling.com/schedule.php?owner=17448256&appointmentType=9601773

Stap 2. Kijk in je inbox voor een kort vragenlijstje van mij. Voordat we elkaar bellen, vind ik ’t handig iets meer van je te weten. Je verwachtingen over de samenwerking met de copy coach geef je ook aan.

Stap 3. Druk op “beantwoorden” bij die mail en beantwoord de vragen.

Stap 4. Op de afgesproken tijd van je consult, hebben we ’n gesprek. We zorgen er dan voor dat we elkaar begrijpen, voordat je aan de slag gaat.

Stap 5. Dan beginnen we. Als je besluit samen te werken, dan hoor je precies van me wat je gaat doet om te beginnen. Als je besluit niet met me te werken of er is geen klik, dan verwijs ik je graag door naar anderen die je kunnen helpen met wat je nodig hebt.

Heb je vragen? Email me: info@versvandepers.nl

Maand Consult 500,-

Geïnteresseerd in vier losse check-in gesprekken met je copy coach? Die je zelf kunt plannen? Dan beginnen we zo.

Stap 1. Klik op de “Check m’n tekst, coach” button. Die leidt naar het betalingssysteem. Dat kan hier.

Stap 2. Na ontvangst van je betaling, krijg je binnen een dag via mail je welkomst pakket. Daar zit onze samenwerkingsovereenkomst ook bij.

Stap 3. Als ik je getekende overeenkomst heb ontvangen, krijg je toegang tot je voorbereidingswerk.

Stap 4. Dat vul je in en stuur je terug. Daarna ontvang je een privé link van mij. Hiermee kun je de eerste coaching sessie op de agenda zetten. Daarna, springen we aan de foon voor de copy tips die je kunt gebruiken. Elke sessie duurt 40 minuten. Voorbereiding en naslagwerk van mij is 2 x 10 minuten. In totaal ontvang je dus een uur kwalitatieve begeleiding.

Heb je vragen? Email me: info@versvandepers.nl